Anna receptje:
- 3 marék kesudió
- 3 ek chia mag
- pár szem mandula
- vaníliás zabtej
- pár szem goji bogyó
- agavé szirup
- mangó lekvár
A kesudiót 4-6 órára vízbe áztatjuk, aztán leszűrjük. Vaníliás zabtejjel és agavé sziruppal krémesre turmixoljuk.
A pohár aljába szórjuk a mandula szemeket, meghintjük chia maggal, zabtejet teszünk rá, hogy elfedje ( ha lötyög nembaj). Rárétegezünk mangó lekvárt ( ez lehet eper is, barack vagy amit szeretünk). Beleszórunk goji bogyókat. Rákanalazzuk kesudió krémet, aztán megint pár szem goji, chia mag és lekvár. Végül az összes kesukrém. Hűtőben hagyjuk összeérni.
Ugyanezt persze tortakrémbek is használhatjuk.
Jó étvágyat!