Egyszerű, gyors és finom!
Hozzávalók:
- 2 csésze liszt (tönköly fehér)
- 1/2 zacskó sütőpor
- 1 csésze nádcukor
- 1 csésze kókuszreszelék
- fél tábla étcsoki
- 1/2 csésze kókuszolaj
- 1/4 csésze víz
- pár csipet só
Elkészítés:
Kavard össze a 'száraz' hozzávalókat: a lisztet, sütőport, cukrot, kókuszreszeléket és az apró lyukú reszelőn lereszelt csokit. Add hozzá az olajat és a vizet. Kőrözött állagú masszának kell lenni. Sütőpapírral fedett sütőlapra tegyél diónyi adagokat és lapítsd le őket. Előmelegített sütőben, 180 C fokon süsd kb 10 percig (méret és sütőfüggő). Ha a szélén látszik, hogy kezd barnulni, akkor már jó, nem kell barnára sütni.
Jó étvágyat!