közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Vegán receptek tőlünk Nektek

Nyers trüffel variációk

2017. január 16. - Zsokriszta

20170116_193503.jpg

ZsKriszta receptje:

 Meggyes, mogyorós, narancsos-csokis, mandulás, levendulás...stb variációkkal készíthetsz isteni finom nyers desszertet pillanatok alatt. Na jó...pillanatok alatt akkor, ha a mazsolát beáztatod előre,...és ha a datolyád nem elég puha, akkor azt is.

20 dkg mazsola, 15 dkg datolya, 6 dkg karob vagy kakaópor, 10 dkg kókuszliszt vagy kókuszreszelék

A beáztatott mazsolát a datolyával egy jó erős turmixba teszed, és az egyéb hozzávalókkal együtt összemixeled. Ennyi....Ha szeretnél bele meglepetést, meggyet vagy a mogyorót a közepébe helyezed és úgy gyúrod meg a golyócskát. A végén beleforgatod a kakaó vagy karobporba, és mehet a hűtőbe. Nagyon fincsi, nagyon egészséges... :)

ui.: ha túl lágy lett (mert ez előfordulhat :pl. attól, hogy vizes volt a mazsolád stb.), a kókuszliszttel és a karob/kakaó porral "keményítheted".

 

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr7912131381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása