közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Vegán receptek tőlünk Nektek

Szejtán Ágitól

2016. december 23. - Zsokriszta

Folyékony: 1.5 csésze hideg leveskocka lé, vagy vegamix. 4 fokhagyma, 3 evőkanál szójaszósz, 4 evőkanál paradicsom sürítmény,2 evőkanál olaj.

Száraz: 1.5 csészesikér,1/4 csésze csicseriborsó liszt vagy liszt, 1/4 csésze sörélesztő,1 tk majoranna, 1 tk örölt kömény.

Először külön keverem a két tálat, majd összegyúrom gyors mozdulatokkal. 20 percet pihentetjük, majd újra gyúrjuk.4 felé vágjuk. Külön külön befóliázzuk, mivel duzzadni fog sütés közben.200 fokon 20 percig sütjük, majd 180 fokon 30 percig. A fóliát beolajozom, hogy ne ragadjon bele!!!

A fóliában kell félig kihűteni, majd megnézem hogy megsült e...?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5412069103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása