Icától:
Töltött káposzta ahogy én csinálom :)
2 vagy 3 hagyma 1 zöld 1 piros paprika, ha van. Padlizsán lehámozva apróra vágva,1 kiskanál ételízesitő jól megdinsztelem 1 negyed szejtán előtte ezt ízesítve át pirítom 1 zacskó darált szejtánnal majd az egészet össze keverem és tovább pogyogtetem paradicsom levével és 4 v 5 cikk fokhagymát préselek bele.
Majd jön a fel kiló csípős gabonakolbász, másfél csésze basmati rizs, jól megmosva össze keverem. Forrón leveszem a tűzről és befedve áll míg alapozta leveleket meg cikkében utan 15 perc megtöltöm kicsi csinos tölt. Srehen teszem a tölt.
Alulra a fa. Apró majd felöntöm vízzel, kb. három negyed órát főzöm, tejföllel tálalom.