30 dkg margarin, 45 dkg porcukor, 40 dkg kölestúró (ez a főtt állapotát jelenti), 2 dl yofu, 2 citromhéj reszelve, 1 sütőpor, 40 dkg liszt, 25 dkg aszaltszilva
Keverd ki a margarint a porcukorral és a yofuval. (A margarint már előtte való éjszaka vedd ki a hűtőből!) Eközben tegyél fel kb 10-15 dkg kölest háromszoros vízben főni (ha van kukorica tejporod, tegyél a vízbe 4 evőkanállal), ha megfőtt reszeld bele a citromhéjakat, majd add hozzá a lisztet és a sütőport, és a felszeletelt aszalt szilvát is.
Kézzel dolgozd össze a tésztádat, ami elég ragacsos lesz, de ez ne tántorítson el...majd margarinnal kikent és lisztezett tortaformába símogasd bele. 160 fokon 55-60 percig sütögessed, a végén tűpróbával ellenőrizheted.
Tálalhatod szilva lekvárral is. Jó étvágyat!