Évitól:
Párolt cékla fekete szezámmal:
Sok hagyma, fokhagyma pirítva, rá a cékla, római kömény, koriander. Vízzel locsolgatom,hogy ne égjen le, babér, só kicsi cukor ,s készre főzöm. Pirított szezàmmal tàlalom. :)
Jó Étvágyat!
Évitól:
Párolt cékla fekete szezámmal:
Sok hagyma, fokhagyma pirítva, rá a cékla, római kömény, koriander. Vízzel locsolgatom,hogy ne égjen le, babér, só kicsi cukor ,s készre főzöm. Pirított szezàmmal tàlalom. :)
Jó Étvágyat!
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.