Tóth Joly küldte:
1 bögre csicseri liszt, fél tk vegamix, 1 tk vega tojáspor/szódabikarbóna, fél bögre vízzel palacsinta sűrűségű tésztát csinálok és kisütöm. Ebből nekem 3 db jött ki, mert vastagabb palacsintákat csináltam. Ez most gyerekjáték volt egy Tefal durabase technologie palacsintasütővel
Töltelék: 1 céklát, 1 répát lereszelek, rukkolával és bébispenóttal összekeverem. Sajtszósz: 1 ev lisztet/ én most hajdina lisztet használtam picit pirítok olajon, felöntöm vízzel, elkeverem és belereszelem a reszelt sajtot, csipet vegamix mehet ebbe is.
Ezután már csak pár perc és mindjárt ehetjük ezt az egészséges finomságot, ami ideális vacsorára is. A nyers zöldségeket ráhalmozom a csicseri palacsintára és rálocsolgatom a forró sajtszószt. Bőven összetekerem és beleteszem picit még meleg sütőben. Ezután már csak falatozni kell a fincsi meleg belül nyers ropogós, kivül puha tekercset. Ezután semmi mást édességet, vagy ropogtatni való nem kívánok.
Yummy!