közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Vegán receptek tőlünk Nektek

Pirított zöldségek pirított kuszkusszal

2017. január 16. - Janka.Schafer

20170116_125734_masolata.jpg

Egy vastagabb fenekű edényben olívaolajat öntök, erre szórom a kimért mennyiségű kuszkuszt. Ezt lepirítom, sózom és fűszerezem, majd kb. ugyanennyi hideg vízzel leöntöm. Azonnal el kell zárni alatta a hőt, fedő alatt megszívja magát pont annyi nedvességgel, hogy pörgős maradjon.

Egy serpenyőben fokhagymát, hagymát, répát, paprikaszeleteket, cukkínit pirítok, de lehet bármilyen más zöldséget is (borsót, káposztacsíkokat, padlizsánt stb.). Fűszerezem, és hagyom, hogy fedő alatt puhuljon is. A végén virslikarikákat pirítottam hozzá. Csírával és/vagy salátával lehet tálalni.

 J. Zsani

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6812131617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása