közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Karotta krémleves

2017. április 27. - mariann.kiss

image-0-02-05-c867df954ffdafb0c9a388ec462164ab95da769f10d8d0e05dba64b93a00d587-v.jpg

Kriszta küldte nekünk:

Hozzávalók:

  • 1/2 cs. biorépa
  • 3 db krumpli
  • zeller
  • sómentes vegeta
  • olaj
  • kukoricatejpor
  • margarin
  • petrezselyem
  • bors
  • cukor

Fél csomag Aldis biorépát (pucolni se kell) durvára vágok, 3 krumplit kis kockára vágok, majd a pucolt, vastag karikákra vágott zellert fölrakom főni sós vízben. Mire megfő a répa meg a krumpli, a zeller is félig főtt. A zellerkarikákat kiveszem a vízből.Felhasználhatom másik recepthez.:)

A répát és a krumplit lével együtt összeturmixolom,  közben sok  margarint kevés kukoricatejport,  petrezselymet, frissen őrölt borsot, ha kell cukrot teszek bele.
Ha túl sós, vízzel fölengedem és burgonyapehellyel sűrítem.
Jó étvágyat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2612458171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.