közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Vegyes zöld tál

2017. április 10. - Ediss

image-0-02-05-25d09f51fe89a5bf0c3fccec483473ddfee422c8c55bee855332c48b3aa4b7ad-v_1.jpg

 Anditól egy igazi finomság...

 Hozzávalók:

  • köles
  • vegamix
  • natúr tofu
  • provance-i fűszerkeverék
  • kurkuma
  • spenót
  • medvehagyma
  • darált szezámmag
  • darált mandula

A kölest vegamix-el és sóval fűszerezve megfőztem. A natúr tofut a provance-i fűszerkeverékkel, kurkumával és sóval  megsütöttem. Spenót öntetet készítettem hozzá: mélyhűtött spenótot vízben felengedtem, pici sóval fűszereztem. 
Medvehagyma öntet elkészítése: medvehagyma leveleket apróra vágtam, vízben összeturmixoltam. Darált szezámmaggal és darált mandulával összekeverve tálaltam.

Jó Étvágyat! :)

image-0-02-05-9d5facc877ddc2548b4236d0a875e29c056c52ab4726c62a369b89aa1ff7bf56-v.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1012415709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.