közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Spárgaleves

2017. január 31. - mariann.kiss
image-0-02-05-8dd14f1654a21a1edb14ce91ad96f6810e1b30c5b040d1328d804fea0c144da8-v.jpg
Annától:
Hozzávalók:
Leveshez:
  • pici vaj
  • meghámozott, fekockázott spárga
  • pirospaprika
  • veganteria vagy leveskocka
  • petrezselyem

Galuska:
  • 15 dkg tönköly fehér liszt
  • kurkuma
  • 2 ek kukoricatejpor

Vajon megpárolom a meghámozott, felkockázott spárgát (jelenleg eltett spárgából készítettem). Sózom, majd pirospaprikával fűszerezem, felöntöm vízzel. A forrásban lévő levesbe galuskákat szaggatok. A végén vágott petrezselyemmel szórom meg.

Galuska: 15 dkg tönköly fehér lisztet, kurkumával, sóval, 2ek kukoricatejporral és vízzel csomómentesre kikeverem. Evőkanállal szaggatom úgy, hogy kihúzom a tányér szélére, ellapogatom picit és a kanállal leívelem. :) A levesből picit merek a galuskástálba, hogy a maradék tésztát azzal együtt visszacsurgassam, ettől krémesebb lesz a leves, nem olyan üres.
Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3212170756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.