közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Hummusz rózsaborssal

2017. január 28. - Zsokriszta

img_20170128_121617293.jpg

 

Krisztától:

Hozzávalók 4-5 személyre:

  •  3 csicseriborsó konzerv
  •  4 evőkanál tahini szósz
  • 3 evőkanál oliva olaj
  • fél citrom leve
  • fél evőkanál só
  • 1 evőkanál római kömény
  • 2 gerezd fokhagyma

 A konzervet leszűröm, de nem öntöm ki a levét. Összekeverem a hozzávalókat, és botmixerrel összeturmixolom.

Ha nem elég lágy, a konzervből felfogott lével higítom.

Olíva olajat csorgatok rá, és rózsaborssal tálalom. (Nagyon finom zöldborssal, petrezselyemmel, vagy bármivel, amit szeretünk.)

Jó étvágyat!

 

img_20170128_121445219_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3612163013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.