közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Kakukkfüves tepsis burgonya pasztinákkrémben sütve

2017. január 24. - Zsokriszta

image-0-02-05-ef0a0b9d2060b41bedaeba4827ed11cfdfac224a5b5eb4e20031c84450cd8c16-v.jpg

 Annától:

 A pasztinákot felkockázom ( kb 4 közepes darab), vajon párolva kis rizzsel (1/2  bögre főtt rizs) és kesudióval ( 1 maréknyi) összefőzöm, majd turmixolom. ( Mintha krémleves lenne)

Karikára vágom a burgonyát (10 kisebb darab), lerétegelem a tepsire, ráöntöm a pasztinák krémet, és sóval meghintve átforgatom. A tetejére kakukkfüvet szórok.

Előszőr 160 fokon sütöm kb 20 percig, majd magas hőfokon még 30 percig. ( sütőtől is függ.)

Nagyon finom!

Jó étvágyat!

image-0-02-05-aeaf0928c908cd6477eb8a62dd8f06b5448dcd869f5992689ee78bd3ddbb7c36-v.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8612150949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.