közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Fűszeres csicsóka karikák lilakáposztával és rizsfasírttal

2017. január 23. - Ediss

image-0-02-05-6e9d22add6fedc8d99ffa221a760ebe2f6a3e1a9d4865188bd36435639b73835-v.jpg

Annától:

Sárgaborsólisztes rizsfasírt:

A megfőzött rizst 1 kanál mustárral, sóval, 1 kanál pirospaprikával, 2 kiskanál curryvel, reszelt cukkinival, quinopehellyel, hajdinapehellyel és sárgaborsó liszttel eldolgozzuk, s a szokásos módon gömböket formázunk belőle, forró olajban kisütjük.

Fűszeres csicsóka:

Növényi margarinon egy vöröshagymát 1 evőkanál cukorral és a következő fűszerekkel dinsztelek: paprika, rómaikömény, koriander, szegfűbors, fahéj, kardamom, só, fokhagyma, bazsalikom.Hámozást követően karikákra szeljük a csicsókát, majd fűszeres vajon puhára pároljuk.

Párolt lilakáposzta:

Káposzta csíkokat kókuszolajon pároljuk sóval, majd almaecettel vagy citrommal. Az almaecet megőrzi a káposzta ropogósságát és színét.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2512149019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.