közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Kókuszolajon párolt hokkaidó tök jázmin rizzsel

2017. január 22. - Zsokriszta

image-0-02-05-90afc982d85a6780ae2214084cb07ed811b9044c6ec68b59f5a4e4c7cac0f9fb-v.jpg

 

Annától:

A hokkaidó tököt félbevágjuk, kikanalazzuk a magokat ( ezt vagy külön sütőbe kisüthetjük, vagy beletehetjük zöldséglevesbe..nagyon finom lesz tőle). A tököt héjával együtt apró kockákra szeljük, kókuszolajon hagymával, sóval puhára pároljuk. Ha kedveljük a kókusztejet vagy kókusztejszínt, adhatunk hozzá, nagyon jó barátságban vannak. Jázmin rizzsel, friss zölddel tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8412146367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.