közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Tavaszi tekercs

2017. január 18. - Ediss

image-0-02-05-ea30db0bb660e8416011bc3241b5d41b38922d8b6e781e7801ffb1cd798eca48-v.jpg

Tóth Joly küldte:

1 bögre csicseri liszt, fél tk vegamix, 1 tk vega tojáspor/szódabikarbóna, fél bögre vízzel palacsinta sűrűségű tésztát csinálok és kisütöm. Ebből nekem 3 db jött ki, mert vastagabb palacsintákat csináltam. Ez most gyerekjáték volt egy Tefal durabase technologie palacsintasütővel

Töltelék: 1 céklát, 1 répát lereszelek, rukkolával és bébispenóttal összekeverem. Sajtszósz: 1 ev lisztet/ én most hajdina lisztet használtam picit pirítok olajon, felöntöm vízzel, elkeverem és belereszelem a reszelt sajtot, csipet vegamix mehet ebbe is. 

Ezután már csak pár perc és mindjárt ehetjük ezt az egészséges finomságot, ami  ideális vacsorára is. A nyers zöldségeket  ráhalmozom a csicseri palacsintára és  rálocsolgatom a forró sajtszószt. Bőven összetekerem és beleteszem picit még meleg sütőben. Ezután már csak falatozni kell a fincsi meleg belül nyers ropogós, kivül puha tekercset. Ezután  semmi mást édességet, vagy ropogtatni való nem kívánok.

Yummy!

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1712134833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.