közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Tepsis édesburgonya friss salátával

2017. január 12. - Ediss


image-0-02-05-69cbf936795f0a28bcbc8a593aacb485d0a09d20df8038edda87bb9fb4d32a3b-v_1.jpgTünditől:

Elkészítése:

Tepsi aljába pici olaj, 1 nagyobb édesburgonya, 1 cékla, 1 répa, fél fej lilahagyma felkockàzva. Fűszernek sót, élő rozmaringot, köményt tettem bele. Leöntöttem 2 dl kókusztejjel, és fólia alatt sütőben fél órát sütöttem, majd fólia nélkül még 10 percet.
A salátában jégsali, római sali, avokádó, vöröshagyma, uborka, pici  só, bazsalikom, oliva olaj, és citromlé van. Tálaláskor nyomtam az édesburgonyára is egy kis citromot, ettől pikàns íze lett.


Jó Étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6412121755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.