közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Olivás ciabatta

2017. január 09. - Zsokriszta

20170108_153726.jpg

 

3 nagyobbacska ciabatta Gábortól:

60 dkg liszt, 2 tk só, 4.5 dl víz, 2.5 dkg élesztő.

Nagyon lágy tészta lesz, mint a nokedli. Olajos kézzel fejezzük be a gyúrást, és keverjük bele a félbe vágott olíva bogyót ízlés szerinti mennyiségben. Kelesztés után 3 részre osztjuk, majd olajos kézzel csavarva tesszük a sütőpapírra. 220 fokon 25 percig sütjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2212111359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.