közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Szejtán brassói

2017. január 09. - Ediss

anna_brassoi.jpgAnnától:

A szejtánkockákat 2 fej vöröshagymán , 3-4 gerezd fokhagymával, olajon szójaszósszal locsolva sütögetem, megszórom a következő fűszerekkel: majoranna, borsikafű, lestyán, tárkony, beledobok 3 borókabogyót, 2-3 borsot. Amikor már pirultak a kockák, hozzáöntöm a zöldborsót, megszórom pirospaprika őrleménnyel. Együtt párolom tovább. Mikor már puha a borsó, megöntözöm paradicsompürével.

Egy másik serpenyőben a kockázott krumplit olajon sütöm, pirítgatom, mikor kész, összeborítom a két serpenyőt.

Jó étvágyat!-

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8012111557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.