közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Avokádós zöldborsó-krémleves

2017. január 09. - Ediss

anna.jpgAnnától:

Elkészítés: Olajon, vöröshagymát párolunk ( ha nem akarunk hagymát tenni, elhagyható), rá a borsót, sót. Puhítjuk a borsót, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje éppen. Egy zöldségleveskockát hozzá dobhatunk. A krémesítéshez a friss avokádó belsőt, esetleg kevéske növényi tejet vagy tejszínt is használhatunk, turmixoljuk ( mandulatej kellemes ízt ad, csak ne legyen sok belőle).

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4512111755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.